Вие сте тук: » Полезно » Източници

Източници

Заглавие Автор Година     Описание
Бенчмаркетинг. Компетентност, одит, експертизи Узунова и колектив 2008 Всичко за бенчамаркинга. Представени са съвременни концепции и техники, които ще разширят познанията Ви в областта на маркетинга и ще Ви бъдат много полезни в различни практически ситуации.
Гениален маркетинг Питър Фиск 2008 „Невероятна книга, от която ще научите много. Масовият пазар е мъртъв. Потребителят е най-важен. Въображението, интуицията и вдъхновението са господари. Нужни са гении.“ Кевин Робъртс – главен изпълнителен директор на „Saatchi & Saatchi“.
Ефективният ръководител Питър Дракър 2003 Една от задължителните книги за всеки мениджър. Както се казва в описанието „Не е доказано, че даден човек може да ръководи други хора, но винаги може да ръководи себе си“. Въпросът е как да го прави ефективно!
Коучинг и менторство Harvard Business Essentials 2008 Практически наръчник за това как да развивате най-големите таланти и да постигате по-добро изпълнение. Подходяща и за двете страни в коучинга – ментор и протеже.
Краят на маркетинга, какъвто го познаваме Серджо Зийман 2007 Един от най-добрите маркетингови мениджъри на ХХ век разкрива част от тайните на своя успех. Ще разберете защо Coca Cola се превърна в най-скъпата марка и какво Вие може да научите от това.
Магията на цветовете Харалд Брем 2010 Едно вълнуващо пътешествие в света на цветовете. Открийте корените на тяхната символика. Проф. Брем е основател на Института по цветопсихология в Бетендорф.
Майсторите на маркетинга разказват Мазур и Майлс 2008 Интервюта с най-влиятелните мислители на нашата епоха. Най-добрите специалисти говорят за миналото, настоящето и бъдещето на маркетинга.
Маркетинг 3.0 Филип Котлър и съавтори 2010 Изпъстрена с много примери и практически насоки, книгата развива идеята за социално-етичния маркетинг и неговото приложение в реалния бизнес днес.
Маркетинг на таланта Егле и Бенс 2003 Преди да се научите да маркетирате един продукт, трябва да се научите да маркетирате себе си. Открийте най-добрия начин да се представите за желаното работно място. Научете силните си страни и ги използвайте умело.
Маркетинг съвети от А до Я Филип Котлър 2005 Подробен азбучник на маркетинга от неговия най-известен гуру.
Неизменните 22 закона на маркетинга Рийс и Траут 2004 Атрактивно представяне на основни постулати в маркетинговата дейност. Вижте защо работят и защо не работят. Книгата може да бъде извор на много полезни идеи.
Организация на бизнес консултантската дейност Мария Станимирова 2008 Изключително полезен наръчник за всеки, който реши да се занимава с консултантска дейност.
Основи на мениджмънта Донъли, Гибсън и Иванчевич 1997 Основно достойнство на книгата е нейната практическа насоченост. Разглежда задълбочено всички въпроси, пред които е изправен съвременният мениджър.
Политически маркетинг Буруджиева и Канева 2007 Полезна книга в една област, която тепърва ще се развива в България. Можете да научите как се прилагат традиционните и някои специфични маркетингови похвати в политиката. Освен това ще се ориентирате къде са нашите партии на политическия пазар.
Преговорите Harvard Business Essentials 2005 Определението „Ръководство за успешен бизнес“ напълно отговаря на съдържанието. Ценна книга, както и всяка една друга от поредицата. Да овладеете умението да преговаряте успешно зависи от Вас, но няколко полезни съвета, дадени от професионалистите никога не са излишни.
Професионален дизайн в рекламата Роджър Пъркър 2008 Фантастична книга с много полезни съвети за дизайна и предпечатната подготовка. Задължително четиво за всеки специалист по реклама, а и не само.
Управление на маркетинга Филип Котлър 2002 Книга, която не се нуждае от представяне. Задължително четиво за всеки, който се интересува от маркетинг.
Успешната иновация Сире и Ламиман 2003 Задълбочен анализ на процеса на иновиране в компаниите на основата на обширно практическо изследване, проведено от авторите. Разглеждат се петте основни роли.